logo
Imprimir
14-05-2021 | 09:11hs
•LA GARROTXA

El ple aprova mesures pel foment de les renovables i la millora de la qualitat de vida dels santjoanencs

Un altre punt a destacar ha estat la proposta d'acord d'aprovació inicial de la modificació de crèdit del pressupost inicial

Ahir es va celebrar el ple ordinari del qual en destaquem els següents punts.

D'una banda l'equip de govern ha proposat una modificació de l'Ordenança Reguladora en matèria de subvencions per la inversió en la instal·lació no obligatòria de sistemes per l'aprofitament tèrmic o elèctric de l'energia provinent de fonts renovables. Amb la modificació la subvenció serà del 100% de l'import de la quota íntegra de l'IBI, durant 3 anys. Aquesta mesura pretén potenciar i incentivar l'ús de les energies renovables. La proposta d'acord ha comptat amb el vot favorable dels dos grups municipals.

Un altre punt a destacar ha estat la proposta d'acord d'aprovació inicial de la modificació de crèdit del pressupost inicial. Aquesta proposta s'ha pogut dur a terme en aquest moment, quan s'ha fet la corresponent liquidació de l'exercici anterior i s'ha pogut saber el romanent líquid de tresoreria. Precisament aquesta modificació es finança amb càrrec a aquest romanent líquid i es distribuirà de la següent manera:

L'últim punt del ple ha servit per donar a conèixer la renúncia al seu càrrec dels actuals regidors Vanesa Torrent i Josep Molas, per motius personals, i del que seria el següent en la llista, Andreu Caballero. Tant l'equip de govern com l'oposició han volgut agrair la seva dedicació i les seves aportacions al municipi i els han desitjat molts encerts en el futur. El nom dels nous regidors se sabrà en el proper ple, moment en el qual prendran possessió del càrrec.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/149237_elpleaprovame-ure-pelfomentdele-renovable-ilamilloradelaqualitatdevidadel-antjoanenc--2.htm