logo
Imprimir
20-05-2021 | 22:13hs
•BESALú, VILA COMTAL

L’Escola de Música de Besalú obre la matrícula per al curs 2021-22

El període d’inscripció s’iniciarà el pròxim dilluns, 24 de maig

L’Escola Municipal de Música de Besalú ja ha engegat motors de cara a l’any vinent. Concretament ho farà a partir del pròxim dilluns, dia 24 de maig, quan s’obrirà la matrícula relativa al curs escolar 2021-22. En aquest sentit, les famílies interessades es poden descarregar el full d’inscripció des del mateix espai de l’escola al web de l’Ajuntament o, d’altra banda, accedint a la pàgina web de l’escola (escolademusicadebesalu.cat). 

En aquests dos espais també hi apareixen les tarifes de preus relatives al pròxim curs. En aquest cas, la matrícula es pot fraccionar en dos pagaments: el 50% en el moment de la matriculació i l’altra part restant al setembre. En el cas de les famílies que formalitzin la matrícula al juny, aquestes poden fraccionar el pagament: el 50% al juliol i el 40% al setembre, obtenint d’aquesta manera una bonificació del 10%. 

D’altra banda, els alumnes empadronats a la vila comtal gaudiran d’un descompte del 5% en el preu de les classes, mentre que els alumnes dels municipis veïns també gaudiran d’aquest percentatge de descompte en el preu de les classes si l’ajuntament del seu municipi signa un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Besalú. Pel que fa a les famílies amb més d’un fill a l’escola gaudiran d’un 10% de descompte en el preu de les classes, mentre que les famílies monoparentals i les famílies nombroses tindran un descompte del 5%. 

L’Escola Municipal de Música de Besalú, ubicada a Cal Campaner, fa més de 30 anys que forma nens, joves i adults. Ho fa amb una metodologia concisa: potenciant la combinació d’estils -tradicional, modern i clàssic- i la creació de cançons, oferint així una formació oberta i integradora. Actualment s’hi imparteixen cursos de guitarra, piano, violí, gralla, tarota, acordió diatònic, acordió cromàtic, veu, flauta, bateria i saxo.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/149506_le-colademu-icadebe-aluobrelamatriculaperalcur-2021-22-1.htm