logo
Imprimir
08-06-2021 | 18:29hs
•ALT EMPORDà

Els Mossos d'Esquadra detenen un conductor a l'Alt Empordà que circulava a 217 km/h per l'AP-7

Anava 97 quilòmetres per hora més ràpid del permès en un tram on la limitació és de 120 km/h

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el dia 5 de juny, a Borrassà, un home de 21 anys, de nacionalitat francesa i veí de Pechabou, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.

Els fets van passar el mateix dia 5, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 71,5 de l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Riudellots de la Selva, direcció Figueres.

A tres quarts de sis de la tarda, els mossos van detectar un turisme que circulava a 217 km/h, en un tram limitat a 120 km/h. Els agents van donar l'avís de l'excés de velocitat i el va aturar a la sortida 4, punt quilomètric 29 al terme municipal de Borrassà (Alt Empordà).

Atès que el conductor va sobrepassar en 97 quilòmetres per hora el límit de velocitat permès, els mossos van instruir diligències penals i van detenir el conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

El detingut va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/150507_el-mo-o-de-quadradetenenunconductoralaltempordaquecirculavaa217kmhperlap-7-1.htm