logo
Imprimir
09-06-2021 | 14:13hs
•ALT EMPORDà

Dissabte se celebra a Roses una Marató de Vacunació sense cita prèvia

El Departament de Salut impulsarà a partir d'aquest dissabte 12 de juny jornades de vacunació exprés sense cita a diversos municipis de la demarcació

Aquest dissabte, 12 de juny, la Regió Sanitària de Girona impulsa una Marató de Vacunació Covid-19 sense cita prèvia a Roses. La jornada es desenvoluparà de 8.30 a 18 h al punt vacunal habilitat al Mercat Cobert i està dirigit a persones d'entre 45 i 59 anys i majors de 69 anys. L'ABS de Roses inclou també les poblacions de Cadaqués, Castelló d'Empúries, Palau-savardera i Pau.

El Departament de Salut impulsarà a partir d'aquest dissabte 12 de juny jornades de vacunació exprés sense cita a diversos municipis de la demarcació, entre ells Roses. Amb aquesta iniciativa s'espera seguir avançant en la campanya de vacunació i facilitar l'accés de la ciutadania a la vacuna contra la COVID-19. Es farà en horari continuat de matí i tarda i està dirigit a les persones que s'hagin de vacunar de primera dosi d'acord amb les franges d'edat incloses en el procés de vacunació.

Per acollir-s'hi, cal pertànyer a l'ABS on es desenvolupa l'acció, no tenir cap cita programada en cap altre punt vacunal, no haver rebut cap dosi i no haver passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos. Les persones interessades a vacunar-se sense cita prèvia s'hauran de presentar al punt de vacunació corresponent i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

A la Regió Sanitària de Girona la campanya de vacunació segueix avançant i ja s'han administrat 510.697 vacunes (329.205 de primera dosi i 181.492 de segona) i la cobertura en adults és del 44,3% en primera dosi i del 25,8% amb la pauta completa.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/150580_di-abte-ecelebraaro-e-unamaratodevacunacio-en-ecitaprevia-1.htm