logo
Imprimir
10-06-2021 | 16:59hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Arriba la desena edició del Shopping Nit d'Olot

L'Associació de Comerciants d'Olot torna a organitzar una nova edició d'una de les fites més importants del calendari comercial olotí. Enguany la jornada comptarà amb diversos sortejos i xecs regal

Aquest dissabte 19 de juny Olot tornarà a acollir una de les fites més importants del calendari comercial de la ciutat: l'Olot Shopping Nit. Des de les vuit del vespre fins a les dotze de la mitjanit la ciutat gaudirà de la desena edició d'aquesta campanya del comerç d'Olot en què les botigues oferiran una nit de compres i activitats amb la voluntat de promocionar i potenciar el comerç local i de proximitat.

Després d'un any sense gaudir d'aquesta jornada festiva arran l'afectació de la pandèmia de la COVID-19, els comerciants de la ciutat tornen a sumar esforços per potenciar i promocionar el comerç local i de proximitat. L'any passat l'ACO ja va decidir ajornar la celebració de la jornada arran de l'estat d'alarma i les mesures de prevenció, distanciament i higiene.

Enguany, seguint els protocols i mesures de prevenció pel coronavirus COVID-19, la Shopping Nit no disposarà de música en directe, però continua fent un pas més endavant renovant-se i incorporant quatre sortejos i àpats com a premis. Una cinquantena de botigues associades a l'Associació de Comerciants d'Olot participaran d'aquesta acció promocional que arrencarà a les 20 h a la Plaça Major d'Olot.

Sortejos amb grans premis
Per anar escalfant motors, el dimarts 15 de juny arrencarà un sorteig a través de la xarxa social Instagram. Per participar-hi només caldrà seguir el perfil de l'ACO a Instagram @comerciantsolot, fer 'm'agrada' a la publicació del sorteig que es trobarà en aquest compte i, als comentaris, mencionar a dues persones. En cas que es vulgui i de forma opcional, també es podrà compartir el cartell del Shopping Nit als Stories. El període per participar en aquest sorteig finalitzarà el mateix 19 de juny a les 20 h. El guanyador o la guanyadora podrà emportar-se un xec regal de 100 euros. A més, si està present a les 22 h al lloc del sorteig, també se li farà entrega d'un val de regal per un àpat per a dues persones.

Dues hores més tard, a les 24 h de la nit es farà el segon sorteig vinculat amb les xarxes socials i on podran participar totes aquelles persones que hagin penjat una fotografia de la seva compra amb l'etiqueta #olotshoppingnit21. Com en l'anterior cas, el guanyador o guanyadora es podrà emportar un xec de regal de 100 euros i un àpat per a dues persones, si està present al lloc del sorteig quan s'anunciï el nom de l'afortunat o afortunada.

A part, els clients que facin les seves compres durant les quatre hores del Shopping Nit podran participar en els sortejos que s'aniran realitzant a cada hora en punt: les 21 h, 22 h, 23 h i 24 h. En aquest cas, el premi per als guanyadors i guanyadores serà un xec regal de 300 euros per a utilitzar als establiments associats i un àpat per a dues persones a un dels restaurants membres de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/150663_arribalade-enaediciodel-hoppingnitdolot-1.htm