logo
Imprimir
19-06-2021 | 10:30hs
•MOTOR

El nou Classe C, més accessible a Garatge Plana

El flamant vehicle es pot obtenir al concessionari i taller oficial de la marca alemanya a la demarcació sense entrada, així com amb assegurança, garantia i manteniment inclosos

Iniciar la desitjada temporada estiuenca amb notícies i novetats agradables aporta sempre un valor afegit. Un exemple d'això el trobem a Garatge Plana, el concessionari i taller oficial de la marca de les tres puntes a la demarcació gironina, que ja exhibeix el nou Classe C amb una oferta d'aquelles ben llamineres.

En concret, els usuaris que ho desitgin poden adquirir aquest flamant vehicle sense entrada mitjançant Mercedes-Benz Renting. D'aquesta manera, els futurs conductors i conductores obtindran un doble valor de confort: d'una banda, el que suposa posar-se al volant d'aquest automòbil, i de l'altra, la satisfacció que implica emportar-se aquest cotxe sense l'esmentada entrada, així com amb l'assegurança, la garantia i el manteniment inclosos. En concret, el preu estipulat és de 556 euros al mes en un total de 48 quotes i 15 quilòmetres a l'any. A més, la firma alemanya embolcalla aquesta promoció amb altres al·licients: l'exuberant AMG Line de regal; el paquet Premium i Night i la pintura metal·litzada, que sempre aporta més esportivitat a un vehicle que ja es caracteritza des del primer moment per aquest atribut.

Des del mateix espai web de Garatge Plana (www.mercedes-benz-garatgeplana.es) els interessats poden formalitzar el seu interès omplint un formulari, que servirà als agents comercials per posar-se en contacte amb els clients.

Una reeixida trajectòria

Aquesta és una de les moltes promocions que han impulsat des de Garatge Plana al llarg del seu recorregut com a concessionari referencial de les comarques gironines. L'empresa, amb més de setanta anys de trajectòria, compta amb seus a Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot, així com amb uns 160 professionals que vetllen per oferir el millor servei en tots els aspectes vinculats amb l'automoció.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/151189_elnoucla-ecme-acce-ibleagaratgeplana-2.htm