logo
Imprimir
21-06-2021 | 12:51hs
•LLEIDA

Grup Nufri aporta un palet de pomes Golden a la campanya 'Cap llar sense aliments'

Fins al 30 de juny es pot col·laborar amb la campanya impulsada per la Fundació 'la Caixa' i CaixaBank a favor dels bancs d'aliments per a que aquests puguin ajudar famílies en situació de vulnerabilitat

Grup Nufri ha lliurat un palet de pomes golden com a donatiu en espècies a la campanya “Cap llar sense aliments” iniciada el passat mes d’abril per la Fundació “la Caixa” i CaixaBank.

A l’acte de lliurament hi ha assistit Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, i Josep Mª Argiles, president de Nufri.

CaixaBank ha recordat que un any després de l’inici de la pandèmia la demanda d’ajuda alimentària persisteix. Els bancs d’aliments de Catalunya han registrat un increment de peticions d’ajut d’un 30 % l’últim any. Amb l’objectiu de frenar aquest augment, la Fundació ”la Caixa” i CaixaBank impulsen la segona edició de la campanya solidària “Cap llar sense aliments” que l’any 2020 va recaptar 700.000 euros a Catalunya i 3,4 milions d’euros al conjunt d’Espanya, amb els quals es van aconseguir 3.600 tones d’aliments bàsics, 785 de les quals a Catalunya.

Segons la Federació Catalana dels Bancs d’Aliments, la demanda d’ajuda va augmentar prop d’un 30 % després del començament de la pandèmia i els bancs d’aliments de les quatre províncies van atendre 60.000 persones més que l’any anterior. Actualment, a Catalunya s’està donant assistència a 256.000 persones a través de 636 entitats socials col·laboradores. A Lleida, el banc d’aliment atén en aquests moments 30.000 persones a través de 71 entitats.

Com s’hi pot col·laborar?

Fins al 30 de juny es poden fer donacions a través de la xarxa de caixers automàtics de CaixaBank, la xarxa més extensa de tot l’Estat; a través de CaixaBank NOW, tant a l’app com al web, i també mitjançant el portal corporatiu de CaixaBank, per als qui no són clients de l’entitat. Una altra opció de col·laboració és a través de Bizum, enviant el donatiu al número 38014.

Tota la informació de la campanya i de les diferents formes de col·laboració es poden trobar al web www.capllarsense aliments.org.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/151227_grupnufriaportaunpaletdepome-goldenalacampanyacapllar-en-ealiment--1.htm