logo
Imprimir
22-06-2021 | 17:53hs
•ACTUALITAT GIRONA

El Festival Elefant d'Or de Girona escalfa motors per oferir el millor circ

Ja ha venut més de 8.000 entrades quan queden dos dies per a l'inici de les funcions

El Festival Internacional de Circ Elefant d'Or de Girona ja ho té tot a punt per convertir un any més la ciutat en l'epicentre mundial del circ. Girona escalfa motors per a viure aquesta setmana el primer Festival internacional en viu postpandèmia del món, del qual ja s'han venut més de 8.000 entrades quan queden dos dies per l'estrena.

Des del passat dijous, nou empreses diferents han treballat en la transformació del Pavelló de Fontajau en un càlid circ amb totes les mesures de ventilació i distanciament establertes pel Procicat per gaudir al màxim i amb total seguretat de l'espectacle entre el 24 i el 28 de juny.

Els 49 artistes participants en l'edició d'enguany ja han arribat a la ciutat, provinents de quinze països diferents, per a oferir 18 atraccions premiades en altres festivals de l'estranger. Les propostes, de la màxima qualitat, es repartiran en deu funcions de dos espectacles, representats amb el color vermell i blau, i les millors es disputaran els premis que s'entregaran el pròxim dilluns al vespre.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/151299_elfe-tivalelefantdordegironae-calfamotor-peroferirelmillorcirc-1.htm