logo
Imprimir
27-06-2021 | 00:08hs
•BESALú, VILA COMTAL

La campanya ‘Compra a Besalú, descobreix Catalunya’, un èxit

La iniciativa de l’Ajuntament, que té com a objectiu impulsar el comerç del municipi, ha rebut un total de 3.800 butlletes i ha repartit 95 vals de descompte i 35 experiències arreu de Catalunya

La iniciativa de l’Ajuntament, que té com a objectiu impulsar el comerç del municipi, ha rebut un total de 3.800 butlletes i ha repartit 95 vals de descompte i 35 experiències arreu de Catalunya

La pandèmia de la Covid-19 ha colpejat tots els àmbits de la societat. En clau local, un dels sectors més afectats ha estat el del petit comerç, un context que a la vila comtal de Besalú ho saben prou bé i, per això, des de l’ajuntament han impulsat la campanya “Compra a Besalú, descobreix Catalunya”, una iniciativa que té com a objectiu impulsar precisament el comerç del municipi, l’autèntic motor del poble, amb la participació d’una trentena d’establiments del nucli. L’èxit de la proposta ha estat notori, tal com evidencien les més de 3.800 butlletes rebudes durant aquests dies de campanya. 

En concret, i durant el dia d’avui, s’han sortejat 95 vals de descompte entre els compradors i les compradores, així com 35 experiències per viure arreu de Catalunya. En el cas d’aquests darrers premis, l’activitat es podrà realitzar qualsevol dia de la setmana fins al pròxim 5 de desembre, la data límit. És imprescindible que els guanyadors i guanyadores confirmin l’assistència a l’ajuntament respectiu, i en cas que es vulguin ampliar el nombre de places -el premi és inicialment per a dues persones- és fonamental fer una reserva prèvia una setmana abans de la visita, amb el cost a càrrec de la persona premiada. L’acte ha estat amenitzat per una cantada d’havaneres a càrrec del grup Retorn.

El regidor de Comerç, Comunicació i Esports de l’Ajuntament de Besalú, German Mas, destaca la campanya relativa a les experiències de Catalunya, “que han tocat a gent que ha comprat a les nostres trenta botigues”, i també remarca una novetat notòria d’enguany: “Hem sortejat vals per poder canviar, consumir o per gaudir de diferents descomptes amb l’objectiu que la gent consumeixi a la vila. El que es busca és potenciar el petit comerç i reforçar-lo després de la crisi, i s’ha convertit en una de les primeres accions promocional que fem per tal que el comerç del municipi tingui retorn”. 

“La participació ha estat fantàstica”, ha subratllat Mas, abans de recordar que l’any passat el volum de butlletes va ser de 2.400. “Que n’hi hagi hagut 3.800 significa que també hi ha hagut 3.800 consumicions o compres a les botigues del poble per poder-hi participar”, ha agregat el regidor, que també ha assenyalat que els 95 vals de descompte han anat a parar a compradors de la vila comtal. “Estem molt contents de la participació del petit comerç, que s’ha implicat molt fort en aquest projecte, i també estem molt contents de la participació ciutadana, i sobretot que aquests vals puguin retornar al comerç”, ha conclòs Mas, abans d’afegir que aquest estiu des de l’Ajuntament de Besalú “engegaran una campanya de suport per al petit comerç, perquè pugui ressorgir”. 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/151576_lacampanyacompraabe-alude-cobreixcatalunyaunexit-2.htm