logo
Imprimir
07-07-2021 | 21:36hs
•EL RIPOLLèS

El 42è Festival de Música de Ripoll homenatjarà Joan Amils

Se celebrarà del 17 de juliol al 28 d'agost i cinc dels concerts es faran al claustre del monestir

El 42è Festival de Música de Ripoll recordarà la figura del desaparegut Joan Amils, qui va ser president dels Amics de la Música de Ripoll i va encarregar-se de l'organització del certamen.

La presidenta dels Amics de la Música, Anna Cassany, ha assegurat en la presentació de la cita que "volem tornar a la normalitat, retrobar el que fèiem cada any, ja que l'any passat vam haver d'optar per un format més petit. Gairebé totes les actuacions estan pensades per fer un homenatge a Joan Amils, amb el nexe d'unió del piano".

Del 17 de juliol al 28 d'agost, passaran per Ripoll artistes com Troubadors Art Ensemble, Capella Cracoviensis, Ignasi Terraza Trio, el Trio Arriaga, Jordi Galan, Laura Brasò, Carles Pachón o Anna Crexells.

Cinc dels concerts es duran a terme al claustre del monestir, "amb un entorn i una qualitat de so que es valora molt per part d'artistes i públic", segons el consistori.

La venda d'entrades es fa presencialment al Museu Etnogràfic de Ripoll o a través d'Internet, a www.entrapolis.com.

El 32è Curs d'Interpretació Musical, que es duu a terme del 18 al 25 de juliol, "ha anat millor que mai" pel que fa a les inscripcions, segons Cassany i comptarà amb 40 participants d'entre 12 i 40 anys.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/152295_el42efe-tivaldemu-icaderipollhomenatjarajoanamil--2.htm