logo
Imprimir
13-07-2021 | 15:58hs
•+ NOTíCIES

SAP-FEPOL organitza una manifestació per denunciar la situació de la Sala 112 de Reus

L’organització sindical lamenta la manca d’efectius que des de fa temps pateix l’equipament, que considera “maltractat”

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha convocat una concentració per a aquest dimecres 14 de juliol per denunciar la situació de la Sala 112 de Reus. La protesta, que tindrà lloc a partir de les dotze del migdia, sorgeix per reclamar la manca d’efectius que ve patint el cos en aquest equipament. “Les condicions de treball i la situació de sota mínims que pateixen aquests efectius policials ha provocat una situació des de fa temps insostenible”, ha criticat el sindicat a través d’un comunicat. 

En aquesta mateixa nota, SAP-FEPOL també lamenta la poca reacció que hi ha hagut per solucionar la problemàtica, amb els consegüents efectes negatius que això ha comportat. “Els escrits que la nostra organització sindical ha presentat a l’Administració des del 2016 -més intensament des del 2020-, la manca de mesures o la insuficiència de les que han estat aplicades han provocat un estat de crispació general del col·lectiu, evidenciat amb més de 100 notes informatives que fins avui -malgrat la urgència de la situació- no han obtingut resposta. 

En aquest sentit, el sindicat considera que la situació que pateix la Sala 112 de Reus “afecta especialment a totes les dotacions policials (sigui de Mossos o de policies locals), però també a la ciutadania de Catalunya que pateix les deficiències d’un servei com el de la seguretat pública”. Per aquest motiu, l’organització impulsa aquesta manifestació, amb l’objectiu d’obrir-la “a tot el col·lectiu que s’hauria de solidaritzar especialment amb els operadors i les operadores d’una Sala prou maltractada”.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/152628_-ap-fepolorganitzaunamanife-tacioperdenunciarla-ituaciodela-ala112dereu--1.htm