logo
Imprimir
20-07-2021 | 07:57hs
•SALUT

Els Hospitals de Blanes i Calella registren les tres primeres morts de pacients COVID d'aquesta 5a onada

En una setmana s'han doblat els pacients a l'Hospital Comarcal de Blanes, on hi ha 22 persones ingressades, mentre que al de Calella n'hi ha 30

L'últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació amb l'afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua empitjorant respecte a l'anterior informació. Actualment hi ha un total de 62 persones ingressades, 15 més que en l'anterior recompte de fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, també ha augmentat i ha passat de ser 18 persones a ser-ne 21.

A l'Hospital Comarcal de Blanes hi ha 22 pacients tractant-se de COVID, 9 més que en l'anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut 1 defunció, 13 ingressos i 3 altes, dues de les quals són trasllats a d'altres centres. Per la seva banda, a l'Hospital de Calella hi ha 30 pacients, 14 més que anteriorment, i en els darrers dies hi ha hagut 14 ingressos, 6 altes i 2 defuncions.

Continua pujant el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 115 persones ingressades per COVID, 76 més que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 88.213 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte a la Regió Sanitària de Girona és que en l'actualitat el risc de rebrot ha continuat augmentant i segueix a la zona de risc alta. Ara és de 1.306 punts, quan en l'anterior comunicat era de 1.260. A Blanes, també ha seguit pujant i continua a la zona d'incidència alta. Ara és de 2.339 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 2.072.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/153157_el-ho-pital-deblane-icalellaregi-trenle-tre-primere-mort-depacient-coviddaque-ta5aonada-1.htm