logo
Imprimir
23-07-2021 | 15:28hs
•LLEIDA

CaixaBank posa una línia de finançament a disposició dels regants de Catalunya

AgroBank, la línia de negoci agrari de CaixaBank, aposta per l'especialització territorial amb l'objectiu d'impulsar l'activitat del sector a través d'una potent xarxa de professionals experts

CaixaBank activa una línia de crèdit que té com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector agroalimentari, modernitzant o instal·lant nous regs en les explotacions. Aquesta línia de finançament preveu uns avantatges per als regants en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i la millora de les condicions de finançament dels seus projectes. A més, preveu la possibilitat d'establir als préstecs carències adaptades al conreu que es vulgui establir en l'explotació.

Carina Térmens, directora de negoci agrari de la direcció territorial Catalunya de CaixaBank ha reiterat el compromís de l'entitat financera, a través de la seva línia de negoci AgroBank, amb el sector agroalimentari tot destacant "la contribució de l'entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d'aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats".

Per la seva banda, Amadeu Ros, en representació de les comunitats de regants ha destacat "l'interès que per als regants tenen els productes financers en les condicions establertes en la mesura en què poden ajudar a potenciar l'activitat econòmica dels regants que acaba contribuint en el foment del dinamisme del territori".

CaixaBank dona suport a l'Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR) patrocinant les activitats de l'associació i oferint solucions financeres per les comunitats de regants associades.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/153373_caixabankpo-aunaliniadefinancamentadi-po-iciodel-regant-decatalunya-1.htm