logo
Imprimir
27-07-2021 | 15:30hs
•EL RIPOLLèS

Torna la campanya turística de fidelització de visitants 'Ripollpercompartir'

Com a novetat aquest any s'amplia el termini per poder fer ús d'aquests avantatges

Per segon any consecutiu s'engega la campanya de promoció turística #Ripollpercompartir, que pretén fidelitzar el turista que ens visita perquè torni fora de temporada i per l'altra, que faci difusió de tot el que Ripoll ofereix al seu cercle familiar i d'amistats.

Per aconseguir aquests resultats s'ofereix al visitant un seguit d'avantatges en establiments i recursos culturals de la vila. Concretament trenta-set vals de descomptes i obsequis per bescanviar als comerços, restaurants i serveis adherits, presentats en un embalatge atractiu. Es tracta d'una postal doble de Ripoll que conté els vals de descompte. Una de les parts de la postal es pot utilitzar per enviar (ja conté un escrit explicant que l'estada a Ripoll ha estat magnífica) o per guardar de record.

Aquesta promoció s'oferirà a totes les persones que estiguin allotjades als establiments col·laboradors i les persones que entrin al conjunt monàstic i/o museu Etnogràfic, que la podran utilitzar ells mateixos o regalar-la perquè algú visiti el municipi.

Com a novetat aquest any s'amplia el termini per poder fer ús d'aquests avantatges. Els tiquets o vals descompte es podran bescanviar als establiments col·laboradors (cal consultar cada promoció) des del 15 de setembre de 2021 al 15 de juny de 2022, exceptuant temporada alta, ponts i festius.

Els establiments col·laboradors són:

Museu Etnogràfic, Conjunt Monàstic, Hotel Solana del Ter, La Trobada Hotel, Mas el Mir, Mas les Isoles, Castell de Llaés, El Cubell, 3 Habitatges d'ús Turístic, 6 apartaments de Can Salvans Apartaments, Astrolabi Guest House, Vila Graugés. Testamatta, Braseria el Molí, Trot de Cavall, Restaurant Perla, Els "Amigos", Reccapolis, La Barricona, Hostal la Serra de Llaés, Can Villaura, Canaules Restaurant, Bicicletes Pirineus, Rellotgeria-joieria Can Casademunt, Rituels du Monde.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/153552_tornalacampanyaturi-ticadefidelitzaciodevi-itant-ripollpercompartir-1.htm