logo
Imprimir
28-07-2021 | 15:31hs
•+ NOTíCIES

150 persones han participat en els cursos d'acollida i coneixement de l'entorn de Salt d'aquest curs 2020-21

Els cursos d'acollida i coneixement de l'entorn es reprendran el proper setembre

150 persones nouvingudes han participat en els cursos d'acollida i coneixement de l'entorn de Salt que s'han dut a terme aquest 2020-21. La proposta està impulsada per l'Àrea d'Integració i Convivència de l'Ajuntament de Salt i tal com explica la primera tinent d'alcalde i regidora dels Serveis a les Persones, Margarita de Arquer, "la finalitat de l'Ajuntament és oferir una porta d'entrada a les persones nouvingudes per garantir la seva integració de forma normalitzada".

Els cursos organitzats pel Servei Municipal d'Acollida de l'Ajuntament de Salt formen part de les accions que estableix la Llei d'Acollida de l'any 2010 promoguda per la Generalitat de Catalunya, amb la voluntat d'oferir coneixements bàsics a les persones nouvingudes sobre l'accés als serveis públics o sobre els requisits legals per normalitzar la seva situació jurídica.

"La formació esdevé també una molt bona oportunitat perquè aquestes persones descobreixin els racons més emblemàtics de Salt i coneguin els costums i les tradicions de la nostra societat", afegeix de Arquer.

Els cursos d'acollida i coneixement de l'entorn es reprendran el proper setembre. A més, s'han programat dos mòduls formatius sobre itinerari general i de coneixement del món laboral que
es portaran a terme de juliol a octubre d'aquest any
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/153637_150per-one-hanparticipatenel-cur-o-dacollidaiconeixementdelentornde-altdaque-tcur-2020-21-1.htm