logo
Imprimir
30-07-2021 | 19:55hs
•+ NOTíCIES

El calçat minimalista de Nummulit

Nummulit és una empresa familiar ubicada a Girona, que innova en el món del calçat mitjançant la venda en línia de les seves còmodes sabatilles minimalistes casual o esportives

Comptar amb l'equip i la roba adequada per a una correcta exercitació és bàsic en la pràctica de qualsevol esport. Així mateix, per dur a terme activitats que exigeixin esforç físic és recomanable fer servir elements que permetin que el cos, i també els peus, puguin funcionar de manera natural, fomentant una bona salut a llarg termini i prevenir lesions.

Nummulit és una companyia de calçat que comercialitza sabatilles minimalistes, les quals s'estableixen com una gran opció, ja que permeten als seus usuaris moure els peus de forma natural, flexible i saludable.

Nummulit i el seu nou calçat per al moviment natural del peu

Les sabates minimalistes que ven Nummulit proporcionen nombrosos beneficis al cos humà. Gràcies a la seva sola fina i flexible i al seu baix pes, aquestes ofereixen al peu un moviment natural i còmode on l'usuari pot percebre completament el terreny i al mateix temps sentir-se protegit, alinear correctament el cos, enfortir els seus peus i moure’s de manera lleugera. Múltiples estudis confirmen que aquestes qualitats ajuden a evitar lesions i estrès a l'àrea del peu, igual que a les articulacions connectades a aquest com el genoll i els malucs. A més, aquest tipus de calçat que té zero-drop (sense desnivell entre el taló i la part davantera), genera l'efecte de caminar descalç, ajudant a les persones a aconseguir més força en els músculs del peu. Totes aquestes característiques el converteixen en un calçat ideal per a l'exercici d'activitats amb un enfocament funcional, com per exemple el paleotraining.

Què és Nummulit i què busca aconseguir amb aquestes sneakers minimalistes?

Nummulit és una empresa familiar ubicada a Girona, que innova en el món del calçat mitjançant la venda en línia de les seves còmodes sabatilles minimalistes casual o esportives. Aquest nou calçat té per objectiu donar als seus clients la protecció i confort que necessiten els seus peus sense perdre de vista la senzillesa, l'estètica i la llibertat de sentir completament el terra. A més, a diferència d'altres sabatilles, la marca Nummulit uneix l'aparença de les sneakers convencionals amb les propietats del calçat minimalista, cuidant cada aspecte del calçat per tal d'oferir un estil urbà i modern que s’adapti gairebé a qualsevol ocasió o activitat del dia a dia.

El calçat minimalista de Nummulit ha atret moltes persones i atletes per la flexibilitat, comoditat i suport al peu que aquestes sabates els proporcionen
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/153812_elcalcatminimali-tadenummulit-2.htm