logo
Imprimir
10-08-2021 | 08:56hs
•SALUT

Tornen a augmentar els casos COVID als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

A l'Hospital Comarcal de Blanes hi ha 21 ingressats, 2 menys que fa quatre dies, i al de Calella n'hi ha 38, 8 més

L'últim comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació amb l'afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació ha tornat a experimentar un retrocés respecte als darrers dies. Actualment hi ha un total de 59 persones ingressades, 6 més que en l'anterior recompte de fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, ha passat a ser d'una sola persona després que fa quatre dies eren 6.

A l'Hospital Comarcal de Blanes hi ha 21 pacients tractant-se de COVID, 2 menys que en l'anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut 6 ingressos i 8 altes, dues de les quals han estat trasllats a d'altres centres. Per la seva banda, a l'Hospital de Calella hi ha 38 pacients, 8 més que en el darrer recompte i en els últims dies s'han comptabilitzat 16 ingressos i 8 altes, de les quals una ha estat el trasllat a un altre centre, i una altra persones és un pacient que ja s'ha negativitzat, però continua ingressat.

Continua baixant el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 166 persones ingressades per COVID, 32 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 97.119 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte a la Regió Sanitària de Girona és que en l'actualitat el risc de rebrot ha continuat baixant, tot i que continua a la zona de risc alta. Ara és de 402 punts, quan en l'anterior comunicat era de 507. A Blanes, també ha davallat i continua igualment a la zona d'incidència alta. Ara és de 393 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 719.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/154374_tornenaaugmentarel-ca-o-covidal-ho-pital-delacorporaciode-alutdelmare-meila-elva-1.htm