logo
Imprimir
03-09-2021 | 18:06hs
•ALT EMPORDà

Els Mossos d'Esquadra detenen tres persones per cultivar 3.146 plantes de marihuana en una finca rústica de Borrassà

Els detinguts tenien la plantació darrere dues tanques perimetrals per ocultar-les

Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Figueres van detenir el 31 d'agost una dona de 32 anys i dos homes de 34 i 61 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Figueres, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

A mitjans del mes d'agost agents d'aquesta comissaria van tenir coneixement de l'existència d'una plantació de marihuana exterior en una finca rústica ubicada al polígon de Creixell, al terme municipal de Borrassà.

El 20 d'agost es va dur a terme una entrada i perquisició per part d'agents de la Unitat d'Investigació i de la Policia Científica de la comissaria de Figueres i es va localitzar una plantació exterior oculta darrera dues tanques perimetrals, una de metàl·lica i una altra de fusta.

A dins hi havia una caseta amb tres llits i una nevera, cabdells, garrafes de fertilitzant, dissolvent, làmpades i dues caixes amb 66 cartutxos. També hi havia un remolc i una autocaravana, que segurament s'utilitzava com a domicili per part les persones que tenien cura de la plantació.

A l'interior de la finca s'hi van localitzar dos cultius delimitats entre si per una tanca de canyes. En un primer camp s'hi van trobar 2.860 plantes i, al segon, 286 plantes més de marihuana en diferents estadis de creixement, amb un total de 3.146 plantes de marihuana intervingudes.

La investigació va donar els seus fruits el passat 31 d'agost amb la detenció, a la població de Figueres, dels tres presumptes autors del cultiu i comercialització de la plantació de marihuana.

Els detinguts, dos dels quals amb antecedents, seran citats properament per declarar davant l'autoritat judicial competent de Figueres.

 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/155731_el-mo-o-de-quadradetenentre-per-one-percultivar3146plante-demarihuanaenunafincaru-ticadeborra-a-1.htm