logo
Imprimir
13-09-2021 | 12:30hs
•LLEIDA

CaixaBank patrocina la 32ª Trobada Empresarial al Pirineu

El president de la cita empresarial, Vicenç Voltes i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana signen l'acord que reafirma el compromís de l'entitat financera amb la Trobada

La Trobada Empresarial al Pirineu i CaixaBank han renovat l'acord de patrocini pel qual l'entitat financera dona suport a les activitats que es duran a terme en el marc de la trobada 2021, que es celebrarà durant els dies 28 i 29 d'octubre a la Seu d'Urgell, sota el títol "Resiliència empresarial".

En els seus més de 30 anys d'història, la Trobada Empresarial al Pirineu s'ha consolidat com un espai obert de reflexió i debat on els professionals comparteixen la seva experiència per a superar els nous reptes de l'economia.

Durant la signatura de l'acord de patrocini, el president de l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, ha agraït el suport de CaixaBank a aquest acte de networking que facilita la creació de nous contactes, compartir experiències i conèixer de prop les idees i projectes més influents del sector empresarial. Voltes ha expressat la seva confiança en recuperar la participació de les 600 persones que varen assistir en les darreres edicions presencials.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha assenyalat que la col·laboració amb la Trobada Empresarial Pirineu és "una mostra del compromís de l'entitat financera amb els agents econòmics de Lleida i un fòrum de debat imprescindible per a l'empresariat i els agents econòmics catalans".

CaixaBank, el banc que trien les empreses

CaixaBank, que es consolida com una entitat de referència per a les empreses, compta amb una xarxa formada per més de 150 centres CaixaBank Empreses a tot l'Estat, dos dels quals estan ubicats a Lleida, un a Lleida ciutat i un altre a Tàrrega, on treballen 10 i 6 professionals altament qualificats, respectivament.

En l'àmbit internacional, CaixaBank dóna suport als seus clients empresa amb diverses solucions operatives amb accés efectiu territorial a 127 mercats de diferents països que es sumen als gestors d'alta especialització -especialistes de Finançament i serveis, Comerç exterior i tresoreria, Finançament estructurats, Turisme i Negoci immobiliari- que treballen a les oficines d'Espanya, oferint el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat dóna servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/156298_caixabankpatrocinala32atrobadaempre-arialalpirineu-1.htm