logo
Imprimir
14-09-2021 | 09:09hs
•LA GARROTXA

L’EMBA ofereix una completa i variada oferta de quinze cursos per a totes les edats

Les inscripcions cal realitzar-les des de la mateixa web de l’escola

L’Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts ha obert ja les inscripcions per als diferents cursos que integren l’oferta formativa del centre pel curs 2021-22. En total, són 15 les propostes que es fan i que es completaran amb els pessic creatius (propostes de poques hores i pocs dies) o d’altres per conèixer de prop un artista (la primera convidada serà l’olotina Rosa Serra).

Per tal de conèixer el detall les propostes, hi ha dues opcions. D’una banda, l’oferta formativa es pot consultar al web del centre (escolabellesarts.cat) o assistir a la jornada de portes obertes que es farà el dilluns 18 de setembre de les 6 de la tarda a les 8 del vespre amb presència dels diferents professors per tal de solucionar dubtes dels assistents. Les inscripcions cal realitzar-les des de la mateixa web de l’escola.

CURSOS FORMATIUS 

IL·LUSTRACIÓ

Dimarts de 18 a 20 h   +14 anys (amb Maria Prados)

T’agrada la il·lustració i vols veure totes les possibilitats que ofereix?

Impulsa la teva creativitat, experimenta amb diferents tècniques, embruta’t,

aprèn dels millors referents i troba el teu propi estil.

 

APROXIMACIÓ A LES TÈCNIQUES ESCULTÒRIQUES TRADICIONALS I CONTEMPORÀNIES

Divendres de 18 a 20 h   +14 anys (amb Marc Lorente)

Una aproximació a les tècniques escultòriques, tant tradicionals com contemporànies. Esculpirem relleus i figures exemptes amb diferents materials.

 

ART I EXPRESSIÓ

Dilluns de 19 a 21 h   +14 anys (amb Núria Gussinyer)

El dolor de Frida Kahlo, la por de Munch…diversos artistes han treballat les emocions. Aquest és un taller expressiu per aprendre a autogestionar emocions a través de l’art, l’expressió artística.

 

CÒMIC

Dijous de 18 a 20h   +14 anys (amb Maria Prados)

Vols explicar històries en forma de còmic i no saps per on començar?

En aquest curs aprendràs a trobar una idea i donar-li forma, experimentaràs amb diferents materials i formats, i crearàs el teu propi univers pictòric.

 

RECORREGUT PRÀCTIC PER LA HISTÒRIA DE L’ART

Tercer divendres  de cada mes, de 19 a 21 h   +14 anys (amb Núria Gussinyer)

Dins el coneixement teòric de les grans obres de la història de l’art es marcaran les directrius bàsiques per poder realitzar creacions pròpies del moment artístic. A cada sessió mensual es treballarà un moviment artístic.

 

CERÀMICA

A escollir: Dimarts de 10 a 12 h / Dimarts de 18 a 20 h / Dijous de 18 a 20 h

+ 16 anys (amb Rosa Oliver)

Dissenya el teu projecte i practica les tècniques per treballar el fang: torn, modelat, xurros, planxes i pessic. Acaba i decora les teves peces per coure-les al forn de ceràmica. No fa falta coneixements previs.

COSTURA I PATRONATGE

Dimarts de 18 a 20 h  + 16 anys (amb Geni Carreras)

Dissenya, fes el patró i aprèn a confeccionar peces tèxtils segons el teu nivell.

Fes bosses, coixins, arranjaments, roba a mida…crea la teva peça

ART EN VIDRE

Dimecres de 17.30 a 19.30 h   + 14 anys (amb Ingrid Solé)

Un espai d’Art i Expressió amb Vidre on aprendrem la Tècnica Tiffany per endinsar-nos al món dels Vitralls.  Crearem diferents treballs de Vidre (objectes decoratius, joies…), escollint dissenys propis per tal de personalitzar les nostres obres i encaminar-nos en la recerca del nostre propi llenguatge.

CISTE LLERIA CREATIVA

Dilluns 18.15h a 20.15 h   +16 anys (amb Ona Trepat)    

Curs regular de teixit amb fibres vegetals. Aprofunditzarem en diferents tècniques i materials de la cistelleria amb una mirada creativa.

RESTAURACIÓ – CUSTOMITZACIÓ DE MOBLES

Divendres de  17.30h a 19.30h   +18 anys    (amb Mercè Benavent)

Serem la teva guia perquè transformis qualsevol dels teus mobles, ja sigui amb la cura i la ciència que hi ha darrere la restauració tradicional o bé, alliberant la teva creativitat mitjançant la customització creativa.

LETTERING 

Dimecres de 18 a 20 h A partir de 14 anys (amb Rosa Oliver)

Aquest curs ens porta a experimentar amb les lletres i explorar la nostra creativitat.

Creació de projectes simples de lettering, jugar amb les formes i els colors de les lletres per fer targetes, textos, invitacions i altres creacions.

MAINADA

MILLOREM LA CREATIVITAT MITJANÇANT L’ART AMB MARIAN VAYREDA

Dimecres de 17 a 18.30 h        De 6 a 11 anys     (amb Marian Vayreda)       

Curs destinat a nens i nenes d’infantil i primària. Les activitats proposades s’adapten als nivells de desenvolupament dels infants per tal d’activar recursos creatius mitjançant el dibuix, la pintura i l’escultura.

TALLERS DEL FER I EL SENTIR (Pedagogia Waldorf-STeiner)

Dissabte de 10 a 13 h   De 7 a 10 anys  (amb Bibiana Rubio)

TALLER DE PERCUSSIÓ INFANTIL

Dijous de 17.15 a 18 h   De 5 a 7 anys  (amb Sergi Muela –Teti)

La música, i molt especialment el ritme i la percussió, són sens dubte primordials per al desenvolupament afectiu, intel·lectual, sensorial i motriu dels nostres nens. Tots tenim accés a la música. No hi ha una manca d’aptituds: només cal despertar-les, desenvolupar-les i gaudir-les.

Lloc: Antiga escola de les monges

DUMDUMDUM PERCUSIÓ INFANTIL I JUVENIL

Dijous de 18.15 a 19.15 h     De 8 a 16 anys    (amb Sergi Muela –Teti)

Iniciem una  nova etapa al grup de percussió infantil de Sant Joan Les Fonts DUMDUMDUM. Iniciem una nova etapa al grup de percussió infantil de Sant Joan Les Fonts DUMDUMDUM. Aprendrem amb un nivell molt elemental els diferents estils de ritmes de batucada, interpretarem diferents peces i melodies amb instruments brasilers. I si es donen les condicions participarem en alguna cercavila.

Lloc: Antiga escola de les monges




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/156351_lembaofereixunacompletaivariadaofertadequinzecur-o-peratote-le-edat--1.htm