logo
Imprimir
20-10-2021 | 09:57hs
•+ NOTíCIES

Llívia porta la fibra òptica a Cereja i a Gorguja

L'Ajuntament resol aquest dèficit de servei que afectava els veïns dels dos nuclis, després de la negativa de Movistar de dur a terme l'obra

L'Ajuntament de Llívia portarà la fibra òptica als veïns dels nuclis de Cereja i de Gorguja. En definitiva, l'obra beneficiarà a les famílies del municipi que estan sense aquest servei després de la negativa de Movistar d'estendre la xarxa de la fibra òptica a aquests dos nuclis lliviencs. L'obra ha estat adjudicada per poc més de 34.000 euros (més el corresponent IVA) a les empreses ASSA, HIDRAULICA I ELECTRICITAT, S.L. i PINERGIA, SCCL. L'Ajuntament preveu que les obres comencin d'ací a poc temps.

La resolució de l'alcaldia de l'Ajuntament de Llívia, en el moment de l'adjudicació d'aquestes obres, justifica de forma clara la necessitat d'aquest contracte. "Vista la necessitat d'aquest Ajuntament de portar a terme la contractació menor pels treballs de desplegament de fibra òptica als nuclis de Cereja i Gorguja, per resoldre aquest greuge entre habitants d'un mateix municipi, l'Ajuntament de Llívia va encarregar un estudi pel seu desplegament, el qual ha inclòs els treballs a realitzar per fer la instal·lació d'una xarxa de fibra òptica per poder oferir connexió a internet i telefonia als esmentats nuclis".

La fibra òptica és un servei que es troba en funcionament des de fa uns mesos a la pràctica totalitat del municipi de Llívia i només n'havien quedat al marge els dos nuclis abans esmentats. L'ajuntament ha volgut posar fi a aquest greuge i ha assumit aquesta inversió.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/158537_lliviaportalafibraopticaacerejaiagorguja-1.htm