logo
Imprimir
27-10-2021 | 13:07hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank reuneix el seu Consell Assessor al nou centre de Banca Privada de Girona

Les noves instal·lacions de Banca Privada Girona, apleguen dos centres, que es troben ubicats a la cinquena planta de l'edifici de CaixaBank al carrer de la Creu, 31

El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Girona s'ha reunit al nou centre de Banca Privada de l'entitat financera a la ciutat. Aquest òrgan consultiu té com a objectiu vetllar pels interessos financers i socials dels clients del banc a les comarques gironines. La trobada, que ha estat presidida per Anna Bosch, ha comptat amb la presència del director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, s'ha realitzat després d'una visita dels membres del Consell a les instal·lacions del nou centre a Girona ciutat.

Les noves instal·lacions de Banca Privada Girona, apleguen dos centres, que es troben ubicats a la cinquena planta de l'edifici de CaixaBank al carrer de la Creu, 31. L'espai compta amb 3 sales de reunions, 9 despatxos per visites i dues sales de treball, dissenyats per oferir un millor servei als clients.

En total, des dels dos centres es gestionen més de 3.100 clients, a través d'un equip d'experts format per 28 gestors, qualificats amb l'acreditació exigida per la CNMV per prestar assessorament. Els centre de Banca Privada Girona Nord, està dirigit per Virginia Pueyo, i el centre de Banca Privada Girona Sud, per Jaume Morell.

CaixaBank Banca Privada compta amb una proposta de valor adaptada a les necessitats de cada client oferint diferents serveis, que van des de l'assessorament independent -CaixaBank Wealth-, fins als serveis prestats per operacions a iniciativa del client, i l'assessorament no independent amb un gestor especialitzat que acompanya als clients en la major part de les seves decisions d'inversió.

Durant la reunió posterior a la visita, els membres del Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Girona han debatut sobre les principals variables de la conjuntura econòmica i han analitzat les previsions de futur, així com les dades específiques de les comarques gironines.

El Consell Assessor de CaixaBank a Girona treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional, de seguiment de l'activitat financera i de l'acció social de CaixaBank en aquest territori.

Els membres d'aquest òrgan consultiu, persones totes elles de reconeguda trajectòria i prestigi professional, assessoren i informen a l'entitat financera sobre aquelles qüestions que afectin a la situació econòmica de Girona, a les perspectives de desenvolupament o les oportunitats que es puguin projectar a la zona. La durada del seu mandat és de tres anys, encara que podran ser reelegits.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/159010_caixabankreuneixel-eucon-ella-e-oralnoucentredebancaprivadadegirona-1.htm