logo
Imprimir
27-10-2021 | 14:42hs
•+ NOTíCIES

Salt reforça els avisadors de velocitat amb un segon aparell i els situa de forma itinerant a diversos punts de la ciutat

A banda de l'efecte dissuasiu per reduir la velocitat també registren dades com l'ocupació de la via pública

L'Ajuntament de Salt ha posat en marxa aquest mes d'octubre un segon avisador de velocitat que, de forma coordinada amb el que ja estava en funcionament, es van situant a diversos punts de la xarxa viària del municipi. Amb aquesta itinerància es persegueix conscienciar i un efecte dissuasiu per reduir la velocitat als carrers de la ciutat. El balanç de l'impacte de l'aparell és positiu i ja es disposen de dades que "constaten una disminució generalitzada i notable de la velocitat quan els vehicles s'apropen a l'avisador de velocitat".

Els aparells se situen en els carrers i avingudes amb una major problemàtica i també cal destacar que, a banda de l'efecte dissuasiu, també es valora les dades que aporten en alguns aspectes com, per exemple, l'ocupació de la via pública per franges horàries.

Des del consistori i la Policia Local no descarten adquirir més dispositius pels bons resultats que estan donant els que ja hi ha en funcionament.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/159015_-altreforcael-avi-ador-develocitatambun-egonaparelliel-ituadeformaitinerantadiver-o-punt-delaciutat-1.htm