logo
Imprimir
22-12-2021 | 12:39hs
•EL RIPOLLèS

Ripoll segella convenis amb l’Agència de l’Habitatge i l’Agència del Desenvolupament del Ripollès

L’Ajuntament va celebrar ahir el ple ordinari del mes de desembre

Ahir dimarts la Sala Eudald Pradell de l’Ajuntament de Ripoll va ser l’escenari d’una nova sessió ordinària, en aquest cas corresponent al mes de desembre del plenari del consistori ripollès. A causa de l’augment recent de contagis de la Covid-19, en aquest cas no es va permetre l’entrada del públic, però es va comptar amb la participació de 13 dels regidors i regidores de la corporació municipal.

El plenari va aprovar per unanimitat dos convenis de col·laboració. En primer lloc, el que es donarà entre l’Ajuntament i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, en relació amb l’oficina de rehabilitació municipal per a la gestió dels ajuts en matèria de rehabilitació residencial aprovats per la Generalitat en el marc del Pla Estatal de recuperació, transformació i resiliència per fer front a la crisi derivada de la pandèmia, i l’instrument de recuperació Next Generation EU. D’altra banda, també es va aprovar el conveni entre l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i l’Ajuntament en el marc del projecte Treball i Formació 2021.

Pel que fa a l’àrea de Serveis al Territori, Sostenibilitat i Empresa, el ple va verificar el text refós de la modificació puntual número 28 del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que fa referència a la desclassificació del sector del sòl urbanitzable delimitat SUD-2 ‘Palou’ com a sòl no urbanitzable. A més, es va verificar el text refós de la modificació puntual número 30 del POUM de Ripoll, referent en aquest cas a la correcció d’errada gràfica en l’alineació del carrer Pardines, el qual incorpora les prescripcions establertes per l’acord adoptat per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona de principis de desembre.

Finalment, i pel que fa a l’àrea de Serveis Econòmics i Administració General, es va aprovar la revisió del padró municipal d’habitants en data d’1 de gener d’enguany: la població de Ripoll era de 10.903 persones -5.459 dones i 5.444 homes-. Aquesta xifra suposa un augment de 17 habitants amb relació a fa un any.

La sessió plenària va ser breu i no es van presentar mocions per part dels grups municipals. L’alcalde, en finalitzar, va demanar prudència davant la situació actual de la pandèmia a la vila.  




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/162868_ripoll-egellaconveni-amblagenciadelhabitatgeilagenciadelde-envolupamentdelripolle--2.htm