logo
Imprimir
28-12-2021 | 08:50hs
•SALUT

Augmenta a 102 els pacients COVID ingressats als Hospitals de Blanes i Calella, i als sociosanitaris de la Corporació

Són 15 persones més en relació a l’anterior recompte de dijous passat

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació amb l'afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris continua mostrant un augment del nombre de pacients una setmana més. Actualment, hi ha 102 persones ingressades, 15 més en relació amb l'anterior recompte de dijous passat. Respecte al nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ara són 23 persones, 5 menys.

A l'Hospital Comarcal de Blanes hi ha 38 persones ingressades per aquesta malaltia, 6 més que dijous. Des de llavors hi ha hagut 15 nous ingressos, 8 altes i una defunció. Per la seva banda, a l'Hospital de Calella hi ha 53 persones tractant-se de COVID, 7 més que dijous. Des de llavors, hi ha hagut 17 nous casos, 8 altes -1 de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari- i dues defuncions.

Pel que fa als dos sociosanitaris, a l'Hospital Asil Sant Jaume de Blanes hi ha una persona ingressada, i des del passat dijous no hi ha hagut cap nou cas ni cap defunció. Per la seva banda, a l'hospital sociosanitari de Lloret hi ha 10 pacients, i respecte del darrer recompte s'han comptabilitzat 2 nous casos i una defunció.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 210 persones ingressades per COVID, 16 més que en l'anterior recompte. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 130.594 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte a la Regió Sanitària de Girona és que en l'actualitat el risc de rebrot ha tornat a augmentar molt, i continua situat a la part alta de la taula. Ara és de 1.672 punts, i en l'anterior comunicat era de 1.302. A Blanes també ha revertit la tendència a davallar i s'ha tornat a enfilar, per la qual cosa encara està inclosa a la zona alta de perill. En l'actualitat és de 1.353 punts, després que en l'anterior actualització era de 1.282 punts.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/163230_augmentaa102el-pacient-covidingre-at-al-ho-pital-deblane-icalellaial-ocio-anitari-delacorporacio-1.htm