logo
Imprimir
28-12-2021 | 12:54hs
•EL RIPOLLèS

El trenet Tricu Tricu unirà Ripoll amb Campdevànol durant les obres al pont ferroviari

Entrarà en funcionament al segon trimestre de l'any vinent i es preveu el transport d'uns 2500 viatgers diaris

Més enllà del seu vessant turístic, el trenet Tricu Tricu també tindrà, la primavera de l'any vinent, una important vocació de servei. Tant és així que aquest mitjà de transport farà la ruta entre l'estació de trens de Ripoll i l'estació de Campdevànol mentre s'executin les obres de reparació del pont ferroviari sobre el junyent dels rius Ter i Freser, uns treballs que es portaran a terme en el transcurs del segon trimestre de 2022.

D'aquesta manera, els usuaris podran mantenir la sensació de continuar viatjant en tren durant el recorregut de quatre quilòmetres que separa els dos destins. En concret, i segons fonts del consistori ripollès, es preveu que es transportaran uns 2500 viatgers diaris en un total de 14 viatges per sentit.

Els trens turístics Tricu Tricu és una empresa familiar dedicada a la gestió d'activitats turístiques, educatives i de temps lliure, amb rutes habituals a la Garrotxa i al Ripollès. Els trenets tenen capacitat per a 56 persones, i disposen de rampa d'accés per a persones amb discapacitat i servei de megafonia amb altaveus. Quan les temperatures ho exigeixen, tenen també un sistema de tancament per evitar el fred.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/163232_eltrenettricutricuuniraripollambcampdevanoldurantle-obre-alpontferroviari-2.htm