logo
Imprimir
05-01-2022 | 22:07hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Els Reis d'Orient tornen a portar la il·lusió als carrers d'Olot

La ciutat ha seguit amb més il·lusió que mai la Cavalcada dels Reis d'Orient, que aquest any ha pogut recuperar el seu recorregut habitual

Els trons del Firal Petit han tornat a ser aquest any el final del recorregut de la Cavalcada de Reis. Després que l'any passat, i causa de les mesures COVID, Ses Majestats i la resta de la comitiva es van instal·lar al Parc Nou, en aquesta ocasió han pogut recuperar el seu tradicional recorregut pel centre de la ciutat, d'acord amb les mesures de contenció de la COVID.

A 2/4 de 7h de la tarda han sortit de la Plaça Clarà i han enfilat pel carrer Mulleras, Serra Ginesta i carrer Major fins a arribar al Firal on han fet a peu els últims metres fins a arribar als trons. Al Firal Petit, els ha saludat el president dels Catòlics Marià Clavell i l'Alcalde Pep Berga que els ha entregat la clau de la ciutat perquè aquesta nit puguin entrar a totes les cases d'Olot. L'Alcalde ha demanat als Reis "que portin regals als més nens i nenes d'Olot -que s'han portat molt bé- i molta salut per a tothom". A continuació, els infants amb les seves famílies han pogut saludar Melcior, Gaspar i Baltasar.

300 patges han acompanyat els Reis a la Cavalcada que ha tingut, com a novetat, la nova carrossa del Carboner, després que els darrers anys ho fessin els cuiners i els tres reis d'Orient.

El campament reial a la Plaça Clarà

La cavalcada arriba després de tres dies de campament reial. De diumenge a dimarts a la Plaça Clarà s'ha pogut entregar la carta als patges reials. Més de mil persones han pogut saludar cada dia a la comitiva reial que avui acompanyarà els Reis per tota la ciutat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/163813_el-rei-dorienttornenaportarlaillu-ioal-carrer-dolot-1.htm