logo
Imprimir
07-01-2022 | 15:39hs
•BESALú, VILA COMTAL

El Mercat d'Olot reparteix quatre premis de 500 euros

La campanya "Aquest Nadal, el Tió t'omple el sarró" ha sumat més de 22.000 butlletes

El sorteig de la campanya de Nadal del Mercat d'Olot "Aquest Nadal, el Tió t'omple el sarró" s'ha celebrat aquest migdia per entregar quatre premis de 500 euros. El sorteig ha comptat amb la presència del president de l'Associació de Placers, Jordi Vilarrasa i el regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, i tres infants han estat els encarregats d'escollir les butlletes premiades.

Maria Carme Boada d'Olot; Rita Aulinas d'Olot; Carme Salgueda d'Hostalets d'en Bas i Maria del Mar Pla d'Olot han estat les guanyadores. Cadascuna ha obtingut 500 euros repartits en vals de 25 euros que podran gastar a les parades del Mercat d'Olot fins al 30 d'abril.

Per participar en el sorteig només calia omplir les butlletes que els placers entregaven per cada compra feta i dipositar-la en una de les urnes instal·lades al Mercat d'Olot. En total, aquest any s'han omplert més de 22.000 butlletes.

El president de l'Associació de Placers, Jordi Vilarrasa, ha assegurat que es tracta d'una iniciativa que totalment consolidada. Hi ha coincidit el regidor de Promoció, Estanis Vayreda, que ha subratllat "l'èxit d'aquesta iniciativa que permet premiar i potenciar la fidelitat dels clients tot sumant pel comerç de proximitat i qualitat de la ciutat".

Vayreda també ha destacat l'augment dels clients de fora de la Garrotxa, que ja suposen entre el 35 i el 40% de les vendes del comerç local de la ciutat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/163919_elmercatdolotreparteixquatrepremi-de500euro--2.htm