logo
Imprimir
10-01-2022 | 15:22hs
•ALT EMPORDà

Llançà celebrarà la Festa Major de Sant Vicenç del 18 al 23 de gener

El pregó anirà a càrrec de Mayte Carreras i hi haurà música, teatre i correfoc

Llançà celebrarà la Festa Major de Sant Vicenç del 18 al 23 de gener amb activitats per a tothom. L'encarregada de fer el pregó serà Mayte Carreras (divendres 21, 19.00), però el 18 comencen els actes amb una conferència del meteoròleg Alfred Rodríguez Picó sobre el canvi climàtic.

El dia 20 s'inaugurarà l'exposició dels vint-i-un anys de l'Arxiu Municipal a la Casa de Cultura i el 21, a més del pregó, que anirà acompanyat d'una obra de teatre de Carreras i Cristina Solà, hi ha previst un espectacle de màgia, la inauguració de la sala noble de la residència Can Marly i l'entrega de la beca Coll-Alcocer.

El correfoc dels Diables de l'Albera començarà a les nou a la plaça Major i a partir de les 11.30 la música i la diversió la posaran Merkado Negro i Banda Neón.

L'endemà, 22 de gener, hi ha prevista la missa solemne en honor a Sant Vicenç i el Cant dels Goig, un concert de sardanes i una botifarrada. A la tarda, a la sala d'actes de la Casa de Cultura se celebrarà la Festa de les Llances i un concert a càrrec de la llançanenca Encarni i Frank Rojo. Clima i l'Orquestra Maribel tancaran la nit al pavelló.

Un concert de l'Empordà Gospel Choir obrirà els actes de diumenge, en què també hi ha previstos un espectacle de teatre infantil, concert i ball de festa major amb l'Orquestra Nova Saturno.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/164041_llancacelebraralafe-tamajorde-antvicencdel18al23degener-1.htm