logo
Imprimir
11-01-2022 | 13:23hs
•PLA DE L'ESTANY

La pianista Laura Andrés obre dissabte la programació musical a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles

Presentarà #blanc, el seu primer treball en solitari i un disc intimista i ple d'emoció que convida a celebrar la vida

La pianista Laura Andrés serà l'encarregada d'obrir la programació cultural de l'any 2022 a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. Serà amb un concert organitzat per Joventuts Musicals de Banyoles que tindrà lloc aquest dissabte 15 de gener (20 h, 10 €) en què la compositora presentarà el seu primer treball en solitari, #blanc. Es tracta d'un disc intimista i ple d'emoció que convida a celebrar la vida i reflexionar d'una manera creativa sobre les experiències i les oportunitats.#blanc és un disc sensible i elegant, en la línia de compositors minimalistes com Ludovico Einaudi, Yiruma o Yann Tiersen.

Després de molts anys com a docent en escoles de música i conservatoris i pianista en companyies de teatre i programes de televisió, Laura Andrés ha presentat aquest any el seu primer disc, on l'artista convida a compartir la música i l'art amb les persones que estimem.

Les línies melòdiques, la sonoritat, les textures, conviden a la introspecció i a buscar dins nostre aquest espai #blanc creatiu que tots tenim i que sovint menystenim. En el seu directe, Laura Andrés proposa una posada en escena elegant, natural i molt propera al públic, intentant humanitzar l'art i la música i acostar-los a cada espectador. Un viatge sonor, íntim i delicat, que permet deixar-se portar i acaronar per cadascuna de les peces.

Laura Andrés és pianista, compositora i professora, amb una llarguíssima i variada trajectòria professional. Va ser coneguda al nostre país per haver participat i presentat a Miami el disc El Dorado, (el darrer de la cantant Shakira).També ha estat professora del programa de talents Operación Triunfo en les tres últimes edicions (2017-2020) i ha treballat per a diversos projectes teatrals amb companyies tan rellevants com La Cubana o Dagoll Dagom.

Actualment, realitza concerts de piano per tota la geografia espanyola, França i Portugal. També és pianista i corista de la cantant Beth, amb qui prepara un nou projecte personal. Paral·lelament, l'alumnat de l'Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) tindrà l'oportunitat de conèixer de prop Laura Andrés hores abans del recital. Serà en el marc de l'activitat "La classe va a concert" que tindrà lloc dissabte a les 12 h.

Les entrades per al concert de dissabte es poden comprar a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Banyoles (al passeig de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 a 14:45 h).




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/164126_lapiani-talauraandre-obredi-abtelaprogramaciomu-icalalauditoridelateneudebanyole--1.htm