logo
Imprimir
12-01-2022 | 18:52hs
•POLíTICA

Valents fitxa els exdiputats de Ciutadans Jean Castel i Jorge Soler per Girona i Lleida

El partit està en ple procés de consolidació territorial amb l'objectiu de les municipals del 2023

Valents, la nova marca de Barcelona pel Canvi per convertir-se en un partit d'àmbit català, ha fitxat els exdiputats de Ciutadans al Parlament Jean Castel i Jorge Soler com a referents a Girona i Lleida, respectivament. Immers en el procés de consolidació al territori, Valents ha optat pels qui van ser caps llista del partit taronja als comicis autonòmics del 2015 i del 2017 a Girona i Lleida i pròximament anunciarà també els líders de Tarragona i Barcelona.

Està previst que en el futur organigrama de Valents Castel, que també va ser regidor a l'Ajuntament de Girona, estigui al capdavant de responsabilitats organitzatives mentre que Soler faci el mateix des de l'àmbit de les relacions institucionals.

De mica en mica s'aniran coneixent noves incorporacions, sobretot amb la vista posada en les eleccions municipals de 2023, en les quals el partit aspira a presentar-se en el nombre més gran de municipis possibles i aglutinar totes les forces constitucionalistes.

I és que, explica Castel, un dels objectius de Valents és "recuperar els ajuntaments com a garants de la llei" i que deixin de ser "joguines de l'independentisme". Això, assegura Soler, és una "pèrdua d'oportunitats per Catalunya".

Per la seva banda, la presidenta de Valents, Eva Parera, assegura que volen arribar "fins a l'últim racó de Catalunya" perquè "no hi ha cap lloc de Catalunya que sigui aliè a Espanya".

Valents farà la presentació pública del nou partit el 29 en un acte a Born-Centre Cultural.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/164252_valent-fitxael-exdiputat-deciutadan-jeanca-telijorge-olerpergironailleida-2.htm