logo
Imprimir
13-01-2022 | 16:45hs
•LA SELVA

Tossa celebrarà la Festa Major de Sant Vicenç del 20 al 30 de gener

Suu i un grup de tribut a U2 seran dos dels protagonistes dels concerts

Tossa de Mar celebrarà la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç amb activitats del 20 de gener al 30.

La festa arrencarà amb la celebració del Pare Pelegrí, que com cada 20 de gener sortirà de Tossa per anar fins a Santa Coloma de Farners a complir el Vot del Poble i tornarà l'endemà, 21.

Ja el 22, dia del patró, hi ha previst a les 12 del migdia l'Ofici Solemne en honor de Sant Vicenç i sardanes, a més d'un concert líric de festa major i u ball de cadires amb La Principal de la Bisbal.

Diumenge 23 de gener, dia del copatró de la vila, Sant Ramon De Penyadort, hi haurà també un Ofici Solemne en honor seu i començaran els actes de celebració del centenari de la Unió Esportiva Tossa com a prèvia al partit entre la UE Tossa i el CE Faners.

Jordi Tonietti oferirà Contes de Festa Major el 25 i el 28 serà el torn d'"Estimar és un lloc" de Teiatreurs Barrejats i un concert de festa major amb Please, un grup de tribut a U2.

L'endemà, 29 de gener, la música la posaran grups locals com Apali o The Cover Land al migdia i la cantant Suu a la nit.

Tancarà el programa el 30 a les 12 Cat Rock, una proposta de versions en català per a tota la família i un altre concert amb els grups de música locals.

La fira d'atraccions infantils s'obrirà el 22 i restarà a l'avinguda Catalunya fins al 30 de gener i per a les actuacions de Suu i Please caldrà agafar entrades anticipades a la Casa de Cultura. Tots els actes són gratuïts.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/164343_to-acelebraralafe-tamajorde-antvicencdel20al30degener-1.htm