logo
Imprimir
17-01-2022 | 12:49hs
•LLEIDA

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Lleida renoven la col·laboració per incrementar la competitivitat de les empreses lleidatanes

L'acord inclou l'organització de jornades formatives per millorar la competitivitat de les empreses

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Lleida han renovat el seu acord de col·laboració per millorar la competitivitat de les empreses a través de l'assessorament i la formació dels emprenedors.

El conveni, signat pel president de la Cambra de Lleida, Jaume Saltó, i el director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional, així com jornades i esmorzars de treball per exposar diferents novetats que vagin sorgint en el món empresarial i que aportin uns coneixements que són del tot necessaris per als empresaris i els seus treballadors.

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, ha agraït el suport de CaixaBank en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització. El director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, ha reiterat el compromís de l'entitat financera amb la cambra lleidatana i a les empreses de la demarcació en un dels moments més complicats per la conjuntura sanitària, econòmica i social.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/164618_caixabankilacambradecomercdelleidarenovenlacollaboracioperincrementarlacompetitivitatdele-empre-e-lleidatane--1.htm