logo
Imprimir
15-02-2022 | 16:23hs
•ACTUALITAT GIRONA

El projecte de ràdio escolar de Girona Ràdio Mosca ha iniciat avui la segona temporada

L’alumnat de les escoles Migdia, Marta Mata, El Bosc de la Pabordia i Àgora participaran en aquesta nova edició del programa radiofònic desenvolupat des de les aules

Avui ha tornat el programa Ràdio Mosca. El projecte de ràdio escolar impulsat per l’Ajuntament de Girona juntament amb el Centre de Recursos Pedagògics del Gironès i l’equip d'assessors i assessores de llengua i cohesió social (LIC) del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya estrena nova temporada a la ràdio municipal Girona FM. La iniciativa, que va sorgir durant les setmanes del confinament domiciliari del 2020, es consolida com a projecte educatiu de ciutat i repetirà fórmula amb la participació de les escoles Migdia, Marta Mata, El Bosc de la Pabordia i Àgora.

El programa està concebut com una activitat educativa i lúdica que permet a l’alumnat dels centres treballar competències transversals a través de la producció d’un programa de ràdio. En concret, facilita als nens i nenes participants la millora de l’expressió oral, el coneixement de les TIC i la formació per projectes, al mateix temps que promou valors integradors, inclusius i de cohesió propis del concepte “Girona, ciutat educadora”.

A les seccions habituals del programa, com són les entrevistes o les recomanacions literàries, enguany s’hi sumen algunes novetats com el concurs de coneixements de Girona, en què podrà participar tota la ciutadania, o el repàs pels grups musicals que han fet història.

El programa s’emetrà setmanalment cada dimarts a les 11 h i es podrà seguir en directe tant pel 92.7 de l’FM com per internet, o bé a la carta a través de la pàgina web www.girona.cat/gironafm.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/166999_elprojectederadioe-colardegironaradiomo-cahainiciatavuila-egonatemporada-1.htm