logo
Imprimir
29-03-2022 | 20:03hs
•ALT EMPORDà

Torna la Fira de la 'Garnatxa i del Brunyol' de Garriguella

Se celebrarà el 15 i 16 d'abril després de dos anys de parèntesi per la pandèmia

La Fira de la Garnatxa i del Brunyol de l'Empordà de Garriguella torna aquest abril després de dos anys sense poder-se celebrar. Després d'aquesta interrupció causada per la COVID-19, l'Ajuntament vol "demostrar que només ha sigut un petit parèntesi, i per això la fira torna amb la cara renovada (però sense perdre la seva essència!)". La 23a edició estrena cartell i arriba carregada d'activitats per completar les parades d'artesania, bunyols i garnatxa.

La inauguració se celebrarà divendres 15 d'abril a les 19:00 als Jardins i vestíbul del Celler Trobat, amb el pregó a càrrec de la Natàlia Duran, enòloga de la Cooperativa de Garriguella, i de la Gemma Roig, sommelier de Mas Llunes. Seguidament, hi ha previst el concert amb la Coral Gòspel ABS, amb degustació de brunyols i garnatxa per a tothom.

El dia gros, però, serà dissabte 16 d'abril, amb la fira, tallers infantils i inflables tota la jornada.

A les 11:00 a la Sala Sabater Furtià es farà un tast guiat de vins dolços a càrrec del Celler Masetplana, Celler Gerisena i Celler Mas Llunes. A les 17:00 al mateix lloc es farà un tast d'escumosos dels mateixos cellers. Cada activitat val 5 euros i cal reservar plaça abans.

També hi ha previst un espectacle de circ (12:00) i sardanes amb la Cobla Principal de Garriguella (16:00).

La fira acabarà a les 18:00 amb la batucada de Diabòlics Músics, amb la col·laboració del Càmping Vell Empordà.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/170619_tornalafiradelagarnatxaidelbrunyoldegarriguella-2.htm