logo
Imprimir
11-04-2022 | 15:47hs
•BESALú, VILA COMTAL

Vuit atraccions circenses de primer nivell al Nits de Circ de Besalú aquest estiu

La segona edició se celebrarà del 10 al 13 d'agost amb 24 artistes de vuit països

La segona edició de Nits de Circ portarà a Besalú vuit atraccions de la mà de 24 artistes de vuit països diferents. Serà del 10 a 13 d'agost, repetint el format de l'any passat, en què els espectadors van poder gaudir de circ de primer nivell sota les estrelles.

I és que per l'escenari besaluenc hi passaran primeres espases del circ mundial, com els acròbates del Kazakhstan 'Troupe Hassak' amb un espectacle de doble màstil i ascensió en escales; el Navas Team amb una roda de la mort o el trapezi volant de Camila Palma, provinent de Xile. També s'hi podran veure espectacles de cintes aèries, de la mà de Moment of Love i la comicitat, amb el còmic català Eric Boo.

El regidor de Besalú, Germán Mas, ha destacat durant la roda de premsa l'oportunitat que suposa pels assistents poder gaudir de la vila comtal d'una forma diferent, a la nit. A més, ha convidat el públic de Nits de Circ a fruir també de Circusland, el museu que els organitzadors tenen a Besalú.

Promoció de llançament

Després d'una prevenda exclusiva d'entrades per a espectadors habituals, des d'avui i fins diumenge 17 es posa en marxa una promoció de llançament amb 5 euros de descompte.

Les funcions es faran a les 21.30 i les instal·lacions comptaran amb espai per a food trucks i música en viu.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/171687_vuitatraccion-circen-e-deprimernivellalnit-decircdebe-aluaque-te-tiu-2.htm