logo
Imprimir
21-04-2022 | 19:26hs
•LA SELVA

El Festival de Gòspel de Vidreres torna del 6 al 8 de maig

La primera edició va ser el 2019 i no s'havia pogut celebrar més per la pandèmia

El Festival de Gòspel de Vidreres l’any 2019 celebrarà la segona edició el 6, 7 i 8 de maig amb una programació que inclou diferents estils d’aquest gènere musical i actuacions repartides entre el Teatre Casino i l'església. La primera edició va ser el 2019, abans de la pandèmia.
 
El 6 de maig el grup Barcelona Gòspel Messengers interpretarà el seu nou espectacle Dance!, on des de l’òptica de gòspel, dona una nova sonoritat a alguns dels grans èxits del mític segell Motown.
 
El 7 de maig tindrà lloc el taller de gòspel obert al públic a càrrec de la cantant Karol Green. Seguidament, hi haurà la representació de Gòspel Choir a càrrec de Karol Green & Soul Choir, un cor de gòspel format per cantants amb una llarga experiència en cors de gòspel d’arreu de Catalunya escollits expressament per formar part d’aquest projecte.
 
Finalment, el 8 de maig el Cor Gòspel Girona, integrat per 61 cantaires, piano i bateria, oferirà un repertori exclusiu de Gòspel, tant contemporani com espiritual. 
 
Per al regidor de Festes, Francesc Baltrons és "un plaer anunciar la segona edició del Festival de Gòspel, ja que després de l’èxit de 2019 i amb una pandèmia pel mig teníem moltes ganes de reprendre el festival i poder celebrar-ho amb els vidrerencs i vidrerenques". 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/172502_elfe-tivaldego-peldevidrere-tornadel6al8demaig-1.htm