logo
Imprimir
25-04-2022 | 12:00hs
•LLEIDA

Voluntaris de CaixaBank lliuren 290 roses de Sant Jordi a gent gran de tres entitats de Lleida

El Programa de Voluntariat de CaixaBank té prop de 5.000 membres actius

El Programa de Voluntariat de CaixaBank té com un dels seus eixos transversals l'atenció a col·lectius de la tercera edat o amb diversitat funcional per tal de millorar la seva qualitat de vida. Per segon any consecutiu, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l'Associació de Voluntaris de CaixaBank a Lleida lliura 290 roses a 3 residències de gent gran.

Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, ha destacat "El programa de Voluntariat de CaixaBank té quatre eixos estratègics: l´acompanyament, clar exemple del que avui estem fent aquí, la digitalització, el medi ambient i l´educació".

Així mateix, Masana ha volgut ressaltar "el propòsit de millorar la societat per part del voluntariat de CaixaBank i la gran tasca que duen a terme les entitats socials a través dels tallers ocupacionals per a la inclusió de persones amb algun grau de discapacitat, els quals han realitzat a mà totes les roses".

Els voluntaris han lliurat roses als usuaris de 3 residències ubicades a Lleida: Ginesta de Torrefarrera i Gent Gran d'Alcoletge, de residències ASPAMIS, i residència Ca la Cileta del Palau d'Anglesola.

A Catalunya, durant la diada de Sant Jordi d'enguany, el Programa de Voluntariat de CaixaBank ha lliurat més de 10.550 roses solidàries a persones en situació vulnerable, de 130 residències, com a part de la seva funció social en favor de col·lectius en risc d'exclusió.

Sobre els Voluntaris CaixaBank

El programa de Voluntariat de CaixaBank constitueix una de les iniciatives de voluntariat més grans a Espanya. Amb una trajectòria de més de 15 anys, l'Associació està formada per empleats i exempleats del Grup CaixaBank i de la Fundació "la Caixa", així com amics, familiars, clients i totes aquelles persones sensibles a aquesta realitat.

A l'últim any, gràcies al treball conjunt amb 1.300 entitats socials, prop de 5.000 voluntaris han ajudat a més de 170.000 persones vulnerables a tot Espanya, mitjançant activitats relacionades amb l'educació financera i inserció laboral, salut, pobresa infantil, gent gran i medi ambient, entre d'altres.

El foment del voluntariat corporatiu és una de les línies d'actuació de CaixaBank. Per a l'entitat, aquesta és una manera de contribuir a donar resposta als reptes que demana la societat, alhora que, a través de l'activitat financera, ofereix serveis i solucions per a tota mena de persones.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/172766_voluntari-decaixabanklliuren290ro-e-de-antjordiagentgrandetre-entitat-delleida-1.htm