logo
Imprimir
10-05-2022 | 17:16hs
•LLEIDA

La Fundació Joan Oró rep el suport de la Fundació “la Caixa” per celebrar el centenari del naixement de Joan Oró

La Fundació Joan Oró s’inspira en les línies bàsiques del pensament de Joan Oró que busca fomentar el progrés de la ciència per aconseguir un millor desenvolupament de la societat

La Fundació Joan Oró ha rebut el suport de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, per fomentar les activitats de la fundació i per a la celebració del centenari del naixement de Joan Oró l’any 2023.

La Fundació Joan Oró s’inspira en les línies bàsiques del pensament de Joan Oró que busca fomentar el progrés de la ciència per aconseguir un millor desenvolupament de la societat i per això es proposa impulsar els següents objectius:

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s'ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/174021_lafundaciojoanororepel-uportdelafundaciolacaixapercelebrarelcentenaridelnaixementdejoanoro-1.htm