logo
Imprimir
15-05-2022 | 21:33hs
•LA SELVA

La Festa i Fira de les Flors torna a Vidreres del 27 al 29 de maig

Inclourà un nou espai gastronòmic i una fira amb tallers d'artesania

Vidreres celebrarà de nou l'arribada del bon temps amb la Festa i Fira de les Flors. Els dies 27, 28 i 29 de maig tornaran als carrers del municipi els racons florals, la fira d'artesania, les exposicions i activitats diverses com jocs de fusta, concerts, xerrades, racons musicals o tast de vins.

La novena edició ha obert la participació a artistes locals perquè mostrin els seus productes i projectes, una mesura que tindrà continuïtat en els pròxims anys.

La festa inclourà una Fira d'artesania, una mostra d'expositors de productes d'artesania on es pretén contribuir a promoure el coneixement del sector artesà. Se celebrarà el dissabte durant tot el dia i diumenge fins al migdia i hi haurà tallers demostratius i participatius per aprendre a confeccionar un punt de llibre amb tècnics d'estampació floral o un fanalet de vitrall.

Una altra novetat d'aquest any és l'espai gastronòmic "La Brava Street Food", una proposta gastronòmica original de restauració en vehicles increïbles. Es podrà gaudir d'aquest espai durant tot el dissabte al carrer Catalunya amb el carrer Costa Brava.

Pel que fa al concurs de plantes i flors, presenta diverses modalitats: Rosa individual, Ram de roses, Ram de flors, Testos amb flor, Testos amb fulles, Cactus individual, Bonsai, Orquídia, Originalitat, Infantil de composició de flors (fins a catorze anys) i Racons entitats. Les inscripcions al concurs estan obertes fins al dijous 26 de maig. Les bases es poden consultar al web municipal.

Aquesta edició també inclou un concurs de fotografia a Instagram, obert fins diumenge 29 de maig a les 00 h. El concurs consisteix a penjar una fotografia relacionada amb la Fira de les Flors 2022 amb l'etiqueta #FlorsVidreres2022 i seguir el perfil municipal.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/174551_lafe-taifiradele-flor-tornaavidrere-del27al29demaig-1.htm