logo
Imprimir
16-05-2022 | 15:33hs
•LA GARROTXA

La plaça Pau Casals de Sant Joan les Fonts, protagonista del 'Quedem a la plaça?'

També es va parlar de la necessitat d'incrementar la il·luminació al voltant de la plaça o la instal·lació de reductors de velocitat en alguns carrers adjacents

El 12 de maig passat es va celebrar una nova edició del "Quedem a la Plaça?", el projecte de participació ciutadana de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts, que en aquesta ocasió va tenir com a escenari la plaça Pau Casals de Sant Joan les Fonts. Els veïns i veïnes que s'hi van aplegar van poder conversar amb l'alcaldessa, Maria Vidal, i amb la primera tinent d'alcaldessa, Anna Serra, sobre els temes que el preocupen.

Així, les persones que hi van assistir van expressar el desig de repensar la plaça per donar-li més utilitat. Entre les opcions que es van comentar destaca la instal·lació d'elements de joc infantil i plantar-hi més arbres per fer-la més acollidora. Aquestes idees s'exposaran als Serveis Tècnics del consistori que farà una proposta que haurà de ser consensuada amb els veïns i veïnes.

També es va parlar de la necessitat d'incrementar la il·luminació al voltant de la plaça o la instal·lació de reductors de velocitat en alguns carrers adjacents. Alguns veïns van expressar el seu malestar amb els fruits que donen els arbres de l'avinguda Cisteller.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/174577_laplacapauca-al-de-antjoanle-font-protagoni-tadelquedemalaplaca-2.htm