logo
Imprimir
17-05-2022 | 15:58hs
•LLEIDA

CaixaBank patrocinarà Fira de Sant Miquel, Petitàlia i Cucalocum

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, destaquen el paper de la fira com a dinamitzadora de l’activitat econòmica de les Terres de Lleida

CaixaBank i Fira de Lleida han renovat l’acord de col·laboració pel qual l’entitat financera esdevé patrocinadora principal de les fires i altres actes de caire similar que organitzi Fira de Lleida. El contracte de patrocini l’han signat el president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida i alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana.

Segons estableix el conveni, CaixaBank donarà suport durant l’any 2022 a les activitats que organitza Fira de Lleida i en serà l’única empresa patrocinadora en l’àmbit financer a Fira de Sant Miquel, Petitàlia i el parc de Nadal Cucalocum. El conveni serà vigent durant l’any en curs, i podrà ser renovat per explícita voluntat de les dues parts.

CaixaBank dóna suport any rere any a Fira de Lleida i reforça la seva finalitat que és la promoció i el foment del comerç, la industria i els serveis que li estan encomanats. A més, Fira de Lleida és un motor importantíssim per a  l’economia de les terres de Ponent. L’acord de col·laboració de CaixaBank amb l’entitat té l’objectiu de contribuir a la dinamització comercial i econòmica de la ciutat i de la demarcació.

El director territorial Catalunya de CaixaBank ha destacat que l’acord de patrocini amb Fira de Lleida “és una mostra del compromís de l’entitat amb les Terres de Ponent i amb les empreses del territori, de les quals la Fira és un dels principals aparadors”.

El president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida ha agraït a CaixaBank la seva implicació amb la societat lleidatana en general i amb la Fira en particular. “Estem molt satisfets que una entitat com CaixaBank patrocini alguns dels certàmens que Fira de Lleida organitza i que ens ajudi així a dinamitzar l’economia de Lleida”.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/174666_caixabankpatrocinarafirade-antmiquelpetitaliaicucalocum-1.htm