logo
Imprimir
23-05-2022 | 12:18hs
•LA GARROTXA

Sant Joan les Fonts viu un cap de setmana amb els 5 sentits

Entre els actes del cap de setmana, també cal destacar la celebració de 44è Homenatge a la Vellesa, després de dos anys d’aturada per la pandèmia

Aquest cap de setmana, amb una temperatura més pròpia del mes de juliol que del mes de maig, es va celebrar la primera edició de “Sant Joan les Fonts amb el cinc sentits”. Aquest proposta és una evolució de la clàssica exposició de flors que s’ha fet durant gairebé vint anys (Sant Joan Les Flors), però més sostenible i adaptada al territori.

Així durant els dos dies, les persones assistents van poder gaudir de més d’una trentena d’activitats, com ara tallers, xerrades, caminades, banys de natura, presentacions de llibres, poemes de flors, experiències sensorials, actuacions musicals i, evidentment ornamentació floral.

“Són propostes per posar-se en contacte amb la natura i el benestar”, va puntualitzar l’alcaldessa Maria Vidal, que considera positiva la iniciativa, tot i la calor extrema que es va viure. Des de l’Ajuntament es vol agrair la participació dels assistents, així com del gran nombre de voluntariat i empreses col·laboradores que van voler posar el seu granet de sorra.

Torna l’Homenatge a la Vellesa

Entre els actes del cap de setmana, també cal destacar la celebració de 44è Homenatge a la Vellesa, després de dos anys d’aturada per la pandèmia. Unes 250 persones va participar d’aquest acte tan emotiu que es va iniciar amb una concentració al migdia a la plaça de l’Església per continuar amb la tradicional missa. A les 2 de la tarda va tenir lloc un dinar de germanor al pavelló, que també va acollir l’actuació del grup santjoanenc de playback Surti com Surti amb l’estrena del seu nou espectacle.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/175203_-antjoanle-font-viuuncapde-etmanaambel-5-entit--1.htm