logo
Imprimir
23-05-2022 | 16:07hs
•SALUT

Donem Girona fa visible la donació d'òrgans i teixits amb una exposició al Trueta

L'1 de juny també instal·larà un estand a plaça Catalunya per difondre el seu projecte

La plataforma Donem Girona, una agrupació de persones trasplantades, personal sanitari i gent sensible amb la donació de sang i òrgans, celebrarà el Dia Nacional del Donant d'Òrgans i Teixits l'1 de juny. Ho farà amb una exposició de fotografies a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Es podrà veure al vestíbul del centre de referència de les comarques gironines del 30 de maig al 6 de juny, per visibilitzar la importància d'un acte solidari com és la donació, mostrant "la vida regalada gràcies als donants i les seves famílies. "Som conscients que tot el que fem no serà suficient per demostrar l'agraïment que sentim, per això un dels objectius de la plataforma és visibilitzar la donació i intentar que tothom es plantegi fer-se donant", assenyala l'entitat.

A més de la feina a les xarxes, Donem Girona també vol acostar-se a la ciutadania de forma presencial. Per això l'1 de juny de 4 a 9 s'instal·larà a la plaça Catalunya de Girona, on hi haurà un bus del Banc de Sang i un estand per difondre el seu projecte.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/175208_donemgironafavi-ibleladonaciodorgan-iteixit-ambunaexpo-icioaltrueta-1.htm