logo
Imprimir
24-05-2022 | 12:34hs
•EL RIPOLLèS

Arriba la 'Rastro Tapa' a Ripoll

Es tracta d’una activitat paral·lela a la Ruta de la Tapa per sumar-hi també els comerços

El proper dijous 2 de juny arriba una nova proposta a Ripoll, la “Rastro Tapa”. Aprofitant la bona rebuda per part de la ciutadania de la Ruta de la Tapa, un esdeveniment creat per diversos establiments restauradors de la vila, des de l’Àrea de Projecció Econòmica de l’Ajuntament es proposa realitzar una activitat paral·lela adreçada als comerços. L’objectiu és sumar sinergies entre ambdós sectors i consolidar els dijous com un dia especial a Ripoll.

Així doncs, el 2 de juny la plaça de Sant Eudald s’omplirà de parades de comerços de Ripoll, formant un petit mercat que complementi l’oferta gastronòmica de la Ruta. Altres establiments de la zona simplement allargaran el seu horari d’obertura fins a les 21 h. Així doncs, la gent podrà passejar per aquestes parades i botigues mentre va d’un bar o restaurant a un altre per degustar les tapes.

Per al moment, ja s’hi ha unit més de 12 comerços, però la llista actualitzada de tots els establiments i restaurants/bars que participen a la “Rastro Tapa” es pot consultar al següent enllaç: https://www.ddgi.cat/comerc-a-casa/ripoll/public/negocis/larastrotapa

L’esdeveniment és possible gràcies a la col·laboració conjunta de l’Ajuntament, la Ruta de la Tapa, Ripoll Comerç i la Diputació de Girona.

La Ruta de la Tapa es va iniciar amb 10 establiments que oferien cada dijous diferents tapes a un preu unitari. A dia d’avui, ja són 16 els establiments d’hostaleria que hi prenen part i amb aquesta nova iniciativa que treu les botigues al carrer s’espera que els dijous segueixin essent un dels dies més especials a Ripoll.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/175313_arribalara-trotapaaripoll-1.htm