logo
Imprimir
28-05-2022 | 16:26hs
•POLíTICA

Presenten a Girona la candidatura de Régions et Peuple Solidaires

Concorrerà a les legislatives a la circumscripció dels francesos a l'estranger

La seu de JuntsxCat a Girona va acollir divendres la presentació d'una candidatura de Régions et Peuple Solidaires per les eleccions legislatives a la cinquena circumscripció de francesos a l'estranger.

Des de Girona i per videoconferència Enric Balaguer, suplent de Garbiñe Eraso, van presentar aquesta coalició basco-catalana, una opció contraposada a les altres de tradició jacobina.

A l'acte hi va intervenir Jaume Pol, president d'Unitat Catalana, l'exconseller Josep Rull, Aleix Sarri responsable d'afers exteriors a Juntsxcat.

Rull va destacar el "compromís amb el país i amb la causa de la Catalunya del Nord" de Balaguer, a qui fa molts anys que coneix. "Sempre ha fet política des del catalanisme", una força marcada per "una agenda modernitzadora", va dir.

També va enviar un missatge de suport l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell. Va subratllar que aquesta és una candidatura que treballarà pel país i pel territori. "Nosaltres coneixem bé Manuel Valls i sabem que no li interessa el territori", va reblar.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/175781_pre-entenagironalacandidaturaderegion-etpeuple-olidaire--1.htm