logo
Imprimir
01-06-2022 | 20:27hs
•BAIX EMPORDà

Hotel Mas Tapiolas: història, sofisticació i natura

El complex de la firma Sallés Hotels neix en el cos d’una masia centenària ubicada en plena Vall de Solius

Els dies de vacances ja treuen el cap a l’horitzó. I no cal anar forçosament a les desconnexions estivals, ja que aquest mateix cap de setmana, amb el pont de la Segona Pasqua (6 de juny), també esdevé una oportunitat immillorable per gaudir del bon temps i evadir-se de la rutina del dia a dia. I això, al nostre territori, és ben possible atès el paisatge que ens rodeja, des dels majestuosos Pirineus fins a la coneguda y valorada Costa Brava. 

En aquest darrer espai, precisament, és on s’ubica l’Hotel Mas Tapiolas, establiment de la cadena hotelera Sallés Hotels que està enclavat al municipi de Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà). Per descriure’l, primer de tot hem de fer un viatge al passat: en aquest cas, l’edifici de Mas Tapiolas es va alçar el 1235, donant forma a una masia catalana que actualment sap combinar a la perfecció la distinció d’aquesta herència pretèrita i les comoditats i valors afegits del present. Així, l’edifici ha estat degudament reformat -i ampliat-, amb l’objectiu de preservar l’autenticitat original de les parets centenàries amb l’objectiu de poder oferir una experiència única als clients que hi arribin. 

Ara bé, el complex no només ofereix història i avantguarda a parts iguals, també brinda un extens ventall de serveis diversos: des d’una piscina exterior de 640 metres quadrats, ubicada enmig de la preciosa Vall de Solius, fins a un restaurant encapçalat pel reconegut xef Josep Ayats, l’encarregat de liderar una proposta entre fogons que honora la cuina tradicional del país, però afegint un toc de sofisticació. I més enllà d’això, el client també podrà gaudir d’altres emplaçaments cabdals, com ara una sala de lectura majestuosa, una bodega amb els creixents vins de la DO Empordà o una terrassa a l’aire lliure fantàstica per deixar enrere els maldecaps i passar una estona agradable mentre l’entorn bucòlic ens rodeja. 

Una desconnexió a l’SPA

En tot cas, les activitats i propostes no s’acaben aquí. Un dels punts forts de l’Hotel Mas Tapiolas és el seu SPA & Wellness, un complet espai on els hostes podran trobar l’atmosfera concisa per viure una experiència única i transversal. Així, l’equipament ofereix fins a 400 metres quadrats repartits en dos espais: una zona interior on hi ha tres sales de massatges, piscina climatitzada amb brolladors i cascades, sauna, banys de vapor, cabina de sal o una cova de gel, entre altres, i un solàrium exterior amb vistes projectades directament a la natura. 

I això no acaba aquí! Qui prefereixi fer esport pot optar per les sortides en bicicleta pels entorns, pels partits a les pistes de pàdel de l’hotel o, també, pel Pitch & Putt Mas Tapiolas. Es tracta, aquest darrer, d’un equipament novell -inaugurat tot just el 2015- i format per 18 forats, perfectament integrat amb l’entorn i amb petits carrers que s’endinsen en boscos de somni i en indrets que regalen una magnífica vista al Monestir de Santa Maria de Solius. Esport i natura, un binomi sempre guanyador.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/175962_hotelma-tapiola-hi-toria-ofi-ticacioinatura-1.htm