logo
Imprimir
08-06-2022 | 15:31hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Arriba una nova edició de l'Olot Shopping Nit

L’Associació de Comerciants d’Olot organitza una nova edició d’una de les fites més importants del calendari comercial olotí

El pròxim dissabte 18 de juny Olot tornarà a acollir una de les fites més rellevants del calendari comercial de la ciutat: l’Olot Shopping Nit. Des de les vuit del vespre fins a les dotze de la mitjanit, la ciutat vibrarà i gaudirà de l’onzena edició d’aquesta campanya comercial en la qual participen una cinquantena d’establiments comercials. D’aquesta manera, Olot ofereix una nit de compres i activitats amb la voluntat de promocionar i potenciar el comerç local i de proximitat.

En total, a part de descomptes i una jornada festiva, els comerciants oferiran sortejos de xecs regal per valor de 300 €, lots de productes i àpats per a dues persones a la ciutat. En concret, gairebé cada hora, des de les 8 del vespre fins a les 12 de la nit, es portarà a terme un sorteig.

Grans premis per promocionar el comerç local

Per anar escalfant motors, el dilluns 13 de juny arrencarà un sorteig a través de la xarxa social Instagram. Per participar-hi només caldrà seguir el perfil de l’ACO a Instagram @comerciantsolot, fer ‘m’agrada’ a la publicació del sorteig que es trobarà en aquest compte i, als comentaris, mencionar a dues amistats.

En cas que es vulgui i de forma opcional, també es podrà compartir el cartell del Shopping Nit als Stories. El període per participar en aquest sorteig finalitzarà el mateix 18 de juny a les 20 h. S’hi pot participar tantes vegades com es desitgi i el guanyador o la guanyadora podrà emportar-se un lot de productes dels establiments participants. A més, si està present a les 22 h al lloc del sorteig, també se li farà entrega d’un val per un àpat per a dues persones.

Dues hores més tard, a les 24 h de la nit es farà el segon sorteig on podran participar totes aquelles persones que hagin penjat una fotografia a Instagram de la seva compra amb l’etiqueta #olotshoppingnit22.

Com en l’anterior cas, el guanyador o guanyadora es podrà emportar un lot de productes i un àpat per a dues persones a Olot, si es troba present al lloc del sorteig quan s’anunciï el nom de l’afortunat o afortunada.

Paral·lelament, els clients que facin les seves compres durant les quatre hores del Shopping Nit entraran a participar als sortejos que s’aniran realitzant a cada hora en punt: les 21 h, 22 h, 23 h i 24 h.

En aquest cas, el premi per als guanyadors i guanyadores serà un xec regal de 300 euros per a utilitzar als establiments associats i un àpat per a dues persones a un dels restaurants membres de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

Amb la voluntat d’aportar ritme i com a tret de sortida de l’activitat, la Xaranga Bufatramuntana sortirà de la Plaça Rector Ferrer i serà l’encarregada d’aportar el punt musical a la jornada voltant pels carrers de l’eix comercial d’Olot de 20:30 a 22:30 h del vespre.

Finalment, dins el marc del Shopping Nit, a les 21 h a la carpa de l’ACO davant de l’església de Sant Esteve es portarà a terme el sorteig de l’Endevina-la, iniciativa organitzada pel Servei de Català d’Olot – la Garrotxa i Òmnium Garrotxa i compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa. Les bases d’aquest concurs de jeroglífics, on col·laboren 92 establiments comercials de la ciutat, estan publicades al web de l’ACO: www.acolot.com i s’hi pot participar fins al 16 de juny.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/176535_arribaunanovaediciodelolot-hoppingnit-2.htm