logo
Imprimir
13-06-2022 | 13:32hs
•BAIX EMPORDà

S'Agaró acull dijous una jornada sobre turisme de qualitat i reptes de futur del sector

La sostenibilitat serà un dels temes centrals de la trobada

El S'Agaró Hotel acull aquest dijous al matí la primera edició de la jornada Turisme de qualitat i reptes de futur: idees claus cap on s'encamina el turisme del Baix Empordà. L'acte està organitzat per Diari de Girona i Prensa Ibérica amb el patrocini de CaixaBank i la col·laboració de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró per abordar la situació del sector turístic després de dos anys de pandèmia.
 
Les ponències i la taula rodona intentaran resoldre qüestions com s'ha accelerat la transformació del turisme a través dels canvis tecnològics o com es pot evitar la massificació del turisme de natura, ja que la sostenibilitat serà un dels temes destacats de la jornada.
 
L'acte inclourà la participació de Jaume Dulsat, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Miquel Gotanegra, president de l'Associació de Càmpings de Girona o Joaquim Boades, secretari general de FECASARM.
 
També hi intervindran Marta Domènech, directora general de Turisme i Maurici Jiménez, alcalde de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.
 
La inscripció per assistir-hi és gratuïta.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/176882_-agaroaculldijou-unajornada-obreturi-medequalitatirepte-defuturdel-ector-1.htm