logo
Imprimir
17-06-2022 | 11:03hs
•LA GARROTXA

Miquelet Summer, la nova proposta per a les nits d’estiu a Sant Joan les Fonts

La primera de les activitats, i la que inaugura el cicle, se celebrarà però al Castell de Juvinyà i es tracta d’un tast d’embotit medieval a cegues

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts impulsa un nou cicle per omplir d’activitats lúdiques les nits dels divendres del mes de juliol, de 8 del vespre a mitjanit. Es tracta del Miquelet Summer i tindrà lloc al nou espai municipal del prat de Can Miquelet, especialment ambientat per a l’ocasió. En total seran cinc divendres, de l’1 al 29 de juliol, i cinc activitats adreçades a tot tipus de públic amb la voluntat de passar els vespres d’estiu d’una manera diferent, sense presses i a l’aire lliure, ja sigui en família o amb amics.

La primera de les activitats, i la que inaugura el cicle, se celebrarà però al Castell de Juvinyà i es tracta d’un tast d’embotit medieval a cegues, que anirà a càrrec de Fermí Corominas, mestre carnisser i autèntic especialista en l’elaboració embotits casolans basats en receptes de l’edat mitjana. L’activitat, que té les places limitades, costarà 10 euros i els tiquets ja són a la venda a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

La resta de nits del Miquelet Summer són gratuïtes i ja se celebraran al prat de Can Miquelet, amb música, food trucks i servei de barra. El 8 de juliol serà el torn de la Mojitada a la fresca, mentre que una setmana més tard, divendres 15, DJ Kurba omplirà de ritme l’espai. El dia 22, la cantautora olotina Jèssica Mellado interpretarà les cançons del seu segon disc i per cloure el cicle, divendres 29, s’ha preparat una Nit de Gin’s.

MIQUELET SUMMER

Divendres de juliol a la fresca a Sant Joan les Fonts

01/07: Tast embotit medieval

08/07: Mojitada a la fresca

15/07: Dj Kurba

22/07: Jèssica Mellado

29/07: Nit de gin's
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/177246_miquelet-ummerlanovapropo-taperale-nit-de-tiua-antjoanle-font--1.htm